Сексът по график е хитът на сезона

 

Двойките предпочитат нощния секс пред дневния

 

 

Нови изследвания на сексуалните предпочитания на двойките показват, че те намират време за секс, само когато той е предварително планиран. След като е предвиден в натоварения график на двамата, обикновено се стига до неговото реализиране. Спонтанността вече не е на мода! Създаденият график се спазва доста стриктно. Дори на някой от двамата да му се прави секс, а по график да е планирано друго занимание, сексът остава на заден план. Едва една трета от анкетираните споделят, че са правили любов, точно когато им се е приискало това.

 

 

Друга интересна част от изследването сочи, че по-голямата от анкетираните предпочитат интимните ласки да се случват през нощта. Две трети от участвалите в анкетата 300 двойки признават, че предпочитат да правят секс късно вечер или през нощта. Всяка пета двойка пък харесва само сутрешния. 5% от анкетираните признават, че се занимават със секс през светлата част на денонощието.

 

 

 

 

Какво е обяснението за тези резултати на сексолозите?

 

 

Забързаният ритъм на живот и натовареното ежедневие на съвременните хора, оставят сексуалния живот на по-заден план. Учените ни съветват да не пренебрегваме ласките и редовния полов живот. Трябва да му се обръща повече внимание. Натрупаната умора от деня, може да се окаже пречка пред желанието за среднощен секс. Именно за това ще е по-добре да се прави сутрин, когато сме отпочинали, а по този начин се зареждаме с добро настроение и хормони на щастието за целия ден.

 

 

Чети и: Идеалният мъж съществува

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка