Няколко интересни факти за секса

 

Неща, които може и да не знаете

 

 

Сексът е толкова стар, че ако вземем да ровим в това, което се е изписало за него, колкото и често да го правим, все ще има нещо ново и изненадващо за мнозина. Ето някои факти, които се надяваме да ви се сторят интересни.

 

 

- Прашките са били използвани от хората още през 15 век. Тогава не са гледали на тях като на секси бельо, приложението им било чисто практично. Прашките са били носени от проститутките, за да бъдат скрити интимните въшки или следите от сифилис. Това причината този вид бельо да е било наричано „срамна перука”.

 

 

- По законите в Хонг Конг жената има право да убие неверния си мъж. За да е законно, деянието трябва да бъде извършено само с голи ръце.

 

 

- Мъжката сперма съдържа цинк и калций, как да не вметнем, че правенето на фелацио може да е полезно за зъбите?

 

 

 

 

- Когато войниците се прибрали у дома след края на Втората световна война, те донесли не само радост за близките си, но венерически болести. Нивата на този вид заболявания се увеличил два пъти.

 

 

- Вибраторът е бил изобретен през 19 век. Неговото предназначение било да лекува истерията при жените. Изобретателят на този атрибут смятал, че оргазмът на жената ѝ помага да е по-добра и спокойна.

 

 

Чети и: Жените сънуват по-цветно и еротично

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка