Седем правила за добрия флирт

 

Без комплекси и с блестяща усмивка можеш да спечелиш другия

 

 

Един изпитан начин да привлечем вниманието на другия пол е флиртът. Благодарение на него можем да започнем нещо, което да прерасне и в повече от закачка. Добрият флирт, може да постави началото и на сериозна връзка. Ако сте решили да си пробвате уменията, запознайте се с някои изпитани правила, които могат много да ви помогнат.

 

 

1. Усмихвайте се! Усмивката „свързва двама млади”. Психолозите не веднъж са посочвали нейната сила. Колкото по-блестяща е тя, толкова по-голям е шансът другият да бъде "заслепен" от нея.

 

 

2. Отличен външен вид. Напълно чисти и стилно съчетаните дрехи, са другото ви тайно оръжие. Не е задължително да са маркови и скъпи. Търсете добрата комбинация от цветове и модели, които най-добре прилягат на фигурата и стила ви.

 

 

3. Даже не си мислете, че ще се провалите. Зачерквате тази думата "провал", вярвате в своя чар и сексапил и смело напред! Ако сами не сте уверени в себе си, няма как друг да повярва във вас.

 

 

4. Захвърлете комплексите или поне ги оставете у дома. Гледайте другия уверено в очите. Докато го правите, не забравяйте за усмивката. Представяйте си и какво искате да направите с обекта на желанията си.

 

 

5. Използвайте езика на тялото си - жестове, мимики, показвайте  заинтересуваност към обекта на желанията си със всяко от своите движения.

 

 

6. Флиртувай винаги когато имаш възможност и повод. Никога не знаеш от къде ще излезе пилето.

 

 

7. Не си прави големи планове. Когато започнеш флирта, насочи очакванията си само до следващите няколко минути

 

 

Чети и: Секси петък

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка