Да видиш това, което не се вижда

 

Секси моделки позират пред… рентгенов апарат

 

 

Виждали сме какви ли не календари с момичета: голи, облечени, сами, по двойки… Не можем да изброим всичко, пък и фантазията на фотографите, e безгранична и съществува рискът да се изправим пред нещо наистина невиждано. Точно това ви представяме в G-точка – календар с красавици за 2013-та, какъвто не сте виждали преди.

 

 

 

 

Моделките позират в предизвикателни пози пред нетрадиционен обектив- рентгенов апарат. Календарът Eizo Pin-Up включва само такива фотографии. Можем да видим костите и формите на позиращите, но не можем да познаем как изглеждат момичетата в оригинал.

 

 

 

 

А намирате ли ги за секси?

 

 

За да не решите, че проектът е някаква перверзия- ето малко повече за него. Кампанията е изработена от рекламна агенция Butter, по поръчка на Eizo, които произвеждат медицински монитори. Първоначално календарът е бил разпространен само сред лекари, но станал толкова популярен, че се наложило да бъде пуснат за свободна продажба.

 

 

 

 

Каквито и оценки да дадем на тези фотографии, не може да им се отрече, че никога не е имало толкова анатомично подробен календар досега.

 

 

Чети и: Седем правила за добрия флирт

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка