Как Годината на Змията влияе на връзката?

 

На нагативно влияние ще са подложени и двата пола

 

 

Третата седмица на 2013-та е вече факт. Годината на Змията е тук и ще ни влияе още много време. Искате ли да разберете какво може да очакваме от нея като влияние в сексуалния ни живот?

 

 

В повечето култури змията е символ на мъдростта и разума. Не бива да забравяте, че влечугото може да бъде и много опасно – ако ви ухапе, рискувате последиците да бъдат твърде горчиви. Годината на Змията създава предпоставки за началото на период както на глобални промени, така и на поврат в чисто интимен аспект.

 

 

През следващите дни мъжете е добре да забавят малко темпото на сексуалния си живот. Мнозина смятат, че колко повече го правят, толкова повече няма да загубят сексуална и физическа форма. През годината на Змията се препоръчва по-рядката честота на сексуалните актове, за да не се стигне до сериозни здравословни проблеми при господата.

 

 

Много от бракуваните мъже може да изпитват неудовлетвореност от семейния хомот. През годината на Змията е нормално да се възникне криза в отношенията. Мъжете могат да се почувстват „прецакани”, сякаш преди брака са имали много повече вълнуващи сексуални емоции, а сега се лишнеи от това, заради семейството. Подобни усещания и мисли, ще терзаят и сериозно обвързаните.

 

 

Годината на Змията ще засегне и дамите. Те ще са по-раздразнителни, ревниви и недоверчиви. Заплашени са от вероятността да правят едни и същи грешки, което определено може да прогони половинката им, а с това и да се сложи край на романтичната връзка. За да не се стигне до тук, мили момичета, въздържайте се от сцени на ревност или просто на нервност.

 

 

През годината на Змията е добре да захвърлите стереотипите в секса. Проявете повече фантазия. Традиционните ви пози, могат спокойно да останат в старата година, през змийската трябва да сте по-нетрадиционни ако не искате да пострада връзката ви.

 

 

Чети и: Да видиш това, което не се вижда

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка