Три съвета за разнообразяване на секса

 

Внесете нещо ново в спалнята, за да освежите връзката

 

 

Няма двойка, която да не е застрашена от опасността сексът да се превърне в рутина. На допускайте да се стигне до там, още повече през Година на Змията. Както писахме вчера през нея е необходимо да бъдат захвърлени стереотипите, иначе рискуваме да връзката ни да пострада сериозно или даже да бъде прекратена.

 

 

Хубавият секс не трябва да е механично занимание, а красив ритуал. Ето няколко тънкости, които могат да внесат свеж полъх в интимния ви свят.

 

 

1. Не пренебрегвайте оралния секс. Внесете нещо ново в класическата поза „69”.

 

 

- Мъжът ляга по гръб, а жената е върху него, така че гениталиите ѝ да са над неговите устни. Както се сещате, нейното лице пък се намира над пениса му и тя може спокойно да го стимулира.

 

- Тя е легнала по гръб, той над нея, но се опира на лакти, за да не я притиска с масата си.

 

 

- Странично. Препоръчваме този вариант, както за тези, които искат ново „69”, така за двойка, в която единият от партньорите е повече килограми.

 

 

2. Еротични игри. Добре е да знаете, кои са любимите на вашата половинка. Ролеви изпълнения, фетиши, разказвайте си еротичните фантазии които искате да сбъднете. Научете се да чувствате партньора си, да усещате добре какви се конкретните му желания. Ако другият гори от желание не спирайте, доведете го до върховния момент. Ако пък половинката ви се оплаква от умора, най-добре поемете инициативата във ваши ръце.

 

 

Чети и: Как Годината на Змията влияе на връзката?

 

 

3. Сложете огледало в спалнята. Този стар трик може да направи чудеса. Стъкленото приспособление ви позволява да станете наблюдатели, на това, което се случва върху леглото. Нещо като порно филм на живо, а в продукцията вие сте главните герои.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка