Избирайте мъжа по миризмата

 

Приятният на мирис мъж е подходящ генетично

 

 

По какво разбирате дали едно момче или мъж ви подхожда? По погледа, характера, усмивката и какво ли още не бихте дали като отговор. А какво мислите за миризмата?

 

Всеки човек има свой уникален аромат. Той не зависи от парфюма, който само се наслагва към естественото ухание на тялото, но не може да го прикрие.

 

Миризмата на тялото зависи от храната, която ядем, от начина на живот, но най – вече от гените ни. Така избирайки мъж с аромат, който ви допада си избирате мъж, чиито гени ви харесват.

 

Природата този път е направила нещата лесни.

 

Учени от университета в Ливърпул направили следния експеримент между участници в speed- dating. Жените били разделени условни в три групи. Първата група се срещнала с участници напръскани със смес на андростадиенон (от семейството на тестостерона) с масло от карамфил. Втората група само с масло от карамфил, а мъжете в третата не били напръскани с нищо.

 


След обобщаването на резултатите направило впечатление, че жените от първата група не определяли мъжете, с които се срещнали като красиви, но определено били склонни за втора среща. Жените от другите две групи, нямали такива намерения.

 


Уханието на хормони  привлякло жените, създавайки у тях впечатление за мъжественост и сила.

 

За това учените съветват – избирайте мъжа по миризмата. Той може да има и много достойнства, но ако не ви ли допада неговият мирис- това не е вашият човек. Просто не си подхождате.

 

Кое е вашето момче – ще надушите безпогрешно.


 

Още G-Точка