За плюсовете на вибратора

 

Полезен е за сексуланото здрави, а чупи и рутината в секса

 

 

Много дами чувстват угризения, когато прибегнат до интимната играчка от нощното шкафче. Сякаш се е наложило виждането, че ползването на вибратора не е едно от най-нормалните неща не Земята.

 

 

Полезното утройство е изобретено като средство за борба със женската истерия. Днес на него гледаме преди всичко като на функционална секс-играчка. Хубаво е да подчертаем, че вибраторът е и много полезна джада. Противно на предричанията, че ще му мине модата продължава да се радва на нестихващ интерес сред нежната половинка от човечеството.

 

 

За ползите от вибратора съдим от резултатите на изследване, в което са участвали 3 800 жени на възраст между 18 и 60 години. Най-важните изводи от него, сочат, че употребата му подобрява сексуалната функция на жената, тя е по-склонна да посещава гинеголог често, по-рядко се оплаква от проблеми във връзката и еднообразие в секса. „Journal of Sexual Medicine” публикува споменатото вече изследване, ръководено от Debra Herbenick.

 

 

 

 

„Жените използват дилдо, за да стимулират гениталиите си, както вътрешно, така и външно. Употребата му е достатъчно широка и е добре да се знае полезното му влияние върху женския организъм” отбелязват специалистите автори на изследването. "Жените, които го използват се радват на по-голяма възбуда при секс, по-добра лубрикация и по-малко болезненост", посочват още учените.

 

 

Излседователите се радват на наблюдаваната сексуална еволюция. Секс играчките вече играят много важна роля в сексуалния живот на съвременната жена. При това „вибраторът се дегенитализира, т.е. не се употребява само за гениталиите, а за общо еротизиране на секса”, коментира Francisca Molero. Това разбива наложеното виждане сред мъжете, че жените трябва да се стимулират само генитално, трябва да се обръща внимание на всяка част от женското тяло. Както вече сме писали в tochka.bg, то е като музикален инструмент, на който добрият любовник може умело да изсвири одата на екстаза.

 

 

Вибраторът се ползва както от самотни, така и на радващи се на редовен полов живот дами, както сексулано по-незряли, така и за преживели какво ли не в спалнята. 83% процента от жените си играят с полезното приспособление, за клиторна стимулация, а 64% за проникване във вагината. Отбелязваме и окуражаващият факт, че 52% процента от участващите в проучването, заявяват, че използват вибратор.

 

 

 

 

Освен доброто влияние върху женското здраве, вибраторът е много полезен за сексуалния живот. Чрез него е по-лесно да се скъса с рутината и скуката в спалнята. Заради опасността от заразяване с полово предавани болести, обаче учените напомнят, че не трябва да се ползват чужди секс играчки и отбелязват, че все още нямат документиран случай за заразяване по точно този начин.

 

 

Чети и: Сексуалният живот на младежите започва орално

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка