Всички мъже гледат порно

 

Това гласи заключение на канадски учени

 

 

Порното е развлечение за момчета, кoeто и момичетата понякога опитват. И без да сме учени, бихме предположили, че всички мъже гледат порно или поне, че няма такъв, който да не е хвърлил едно око на този род ентъртеймънт. От днес, обаче таз мисъл си има и научно потвърждение. Учени от университета в Монреал достигнаха до това заключение, макар че целта на изследването им била малко по-различна. Научните работници искали да установят какво отличава мъжете, гледали порно от тези, които никога не са имали досег с него.

 

 

За да отговорят на този въпрос, те трябвало да разделят мъжете на две групи. В едната влизат гледащи порно, а в другата обяснимо – негледащи. Тук възникнал и проблемът. Не могли да намерят участници за втората група, оказало се, че просто няма мъж, който поне веднъж да не е бил зрител на филм ХХХ.

 

 

След провала на първоначалния замисъл, учените решили да променят темата на научната си разработка, като се фокусират върху това, каква роля играе порното в живота на младите мъже.

 

 

Според резултатите, самотните мъже гледат средно по 40 минути на ден порно, около 3 дни в седмицата. Женените или тези със сериозна връзка го правят средно около 20 минути за около 1.7 дни седмично. Повечето момчета се запознават с филмите за възрастни на около 10 годишна възраст, когато е пикът на сексуалното им любопитство. След това, те бързо губят интерес към него. Тези, които продължават да се вълнуват от филмите ХХХ се оказват доста вулгарни типове, сочат резултатите от проведено проучване.

 

 

Растейки, момчетата започват да търсят порно, което да съответства на вкусовете и вижданията им. Рядко гледат филм с някого, и обикновено внимателно подбират какво да си пуснат.

 

 

Чети и: Lily Carter – Най-добра актриса на AVN 2013

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка