Какво може да попречи на пълноценния секс?

 

Сериозността, многото приказки и липсата на орален секс пречат на пълноценната връзка

 

 

Тук няма да обръщаме внимание на големите различия между мъжете и жените. За тях сме писали достатъчно, по-добре да систематизираме някои от най-често срещаните „препъни камъни” е леглото.

 

 

1. Стестнителността. От нея може да страдат и двата пола. Забравете за срама – приемете голото си тяло такова, каквото е. Ако вие самите не се харесвате, не очаквайте другият да гледа с възхищение.

 

 

2. Прекалено много говор по време на секса. Няма нищо лошо да помогнете за възбудата с някоя и друга думичка, но не и да коментирате случващото се във всеки един момент. Ако усетите, че страдате от този проблем е добре да знаете, че няма да е лесно да се преборите с него. Пробвайте да замените приказките с целувки или стонове.

 

 

3. Прекалена сериозност. Ще е много жалко ако сте оперирани от чувство за хумор! Никой не иска да се заливате от смях в спалнята, но ако сте твърде сериозни, сексът наистина може да пострада.

 

 

4. Зацикляне в посока личното удоволствие. Когато партньорът пренебрегва усещанията на другия, а мисли единствено за личната си наслада, то тогава нещата не вървят на добре. Много двойки се оплакват именно от това – другият мисли само за личния си оргазъм.

 

 

5.  Орален секс само за рождения ден. Този вид ласки са символ на вашата любов и желание. Партньорът винаги се чувства харесван, желан и жадуван. Не правете орален секс само за празниците, доставяйте си тази радост при всяка удобна възможност.

 

 

Чети и: Всички мъже гледат порно

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка