Какво не трябва да правим по време на секс?

Да кажем "Не" на няколко възможни грешки

 

 

Ако искате сексът да ви носи повече емоция и пълноценни усещания, не забравяйте, че трябва да се грижите за неговото качество. Върховната страст и удоволствие са достижими за всяка двойка, която се радва на химията помежду си, но колкото и да е силна тя, има грешки които могат да я потушат. Ето ги и тях:

 

 

1. Не симулирай оргазъм. Това важи основно за жените. Ако привикнете към тази порочна практика, рискувате любимият ви никога да се научи как да ви доставя удоволствие. Искате ли бъдеще без оргазъм?

 

 

2. Не пренебрегвайте контрацептивите и въобще безопасния секс. Съвременният човек има не само привилегията с малко усилия са да реши проблема с нежеланата бременност, а и да се предпазва от полово предаваните болести.

 

 

3. Не мълчи за желанията си. Добрите сексуални отношения не могат да бъдат постигнати ако не споделяте с другия желанията си. Кажете какво харесвате, как и къде. Ако партньорът ви държи на вас, няма да пренебрегне чутото, даже напротив! С радост и готовност ще се постарае да ви зарадва. Стига да не е егоист.

 

 

4. Не бъдете егоисти. Ако се вълнувате само от собствения си оргазъм, рискувате да ви се наложи сами да се забавлявате.

 

 

5. Не бъдете мързеливи. Може да не сте спортна натура, но не чакайте на готово, най-сладките плата в секса. Бъдете активни в желанието си да дадете нежност, покажете страстта си и не спирайте да експериментирате. Сексът е магията родена от привличането на двама души.

 

 

Чети и: Какво може да попречи на пълноценния секс?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка