Спете голи за по-вълнуващ секс

 

Много помагат и целувките, но извън спалнята

 

 

Колко е хубаво, че сексът е толкова важен в нашия живот! Иначе нямаше да има толкова научни разработки за него. Колкото повече, толкова повече"" е казал Мечо Пух, а той винаги е прав. Поредното научно изследване ще ни помогне да подобрим качеството на секса, който правим ако, разбира се му се доверим.

 

 

Учени от университета Вашингтон в Сиатъл анкетирали 100 хиляди души, за да установят какво ги дразни най- много в секса, какво ги прави щастливи или пък какво искат най-много в леглото. Анализа на данните показал много интересни подробности. Звучи повече от невероятно- 48% от мъжете се влюбили в партньора си от пръв поглед, при жените такъв отговор са дали едва 28%. И още странни на пръв поглед данни – 29% от дамите и 41 на сто от мъжете се разстройват от факта, че половинката им не е достатъчно романтична, а уж нежният пол бил повече по тази част.

 

 

Свикнали сме с информацията, че съвременното общество е „сексуално болно” и неудовлетворено, но резултатите от анкетата сочат друго – 60 на 100 от анкетираните определят себе си като щастливи в сексуален аспект, а 14% пък се определят като сексуално изключително щастливи.

 

 

Повечето запитани правят секс 3-4 пъти дневно, 27% процента го правят няколко пъти в месеца, „рядко” се занимават със това 13 на сто от анкетираните, а веднъж месечно той се случва на 8% от участниците в допитването. Има едни 7,5%, които правят секс всеки ден, а след тях нека посочим си плашещата група на тези, които въобще не се занимават със секс – цели 4,5%.

 

 

 

 

Авторите на изследването дават интересни съвети, за да подобрим качеството на сексуалния си живот.

 

 

Спете без дрехи – 34% от жените и 38% от мъжете го правят редовно и това им носи изключителна наслада в интимен план. В този случай е добре да напомним, че ще е добре по-често да сменяте спалното си бельо. От физиологическа гледна точка, спането без облекло е много полезно за телата, защото така те могат макар и за няколко часа да си починат от дрехите.

 

 

Учните ни съветват да се целуваме до вратата на спалнята и тези целувки трябва да са израз на нежност, а не просто ритуал, нещо като поздрав. Това не значи да не се целувате в леглото, а по-скоро да намирате достатъчно поводи за целувки през деня, за да не оставяте този вид ласка само за „Лека нощ”.

 

 

Чети и: Мъжете отказват секс по-често от жените

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка