Британка търси партньор, който да не иска секс

 

Lisa Smith е асексуална, но не желае да остане сама

 

 

Lisa Smith е на 29 години. Живее в Бъкингамшир (Великобритания). Тя не желае деца, но не иска и да е сама. За това реши да потърси сродна душа – някой господин, който ще я обича и уважава като партньор, но няма да иска и очаква секс от нея.

 

 

Lisa има нормален сексуален опит – три  любовника (с двама от тях даже живяла под един покрив) и ясна диагноза – асексуалност. От самото начало на интимния ѝ живот тя разбира, че сексът не за нея. Въпреки това се стига до интимни занимания с партньорите ѝ. С времето те се разреждат все повече, за да се стигна до там, че гаджетата ѝ започват да я „подкупват” с подаръци, за да получат секс.

 

 

Младата жена не иска да бъде сама. Като нормално човешко същество тя желае да има партньор до себе си. Идеалната половинка за нея ще е мъж, който изповядва сексуалното въздрържание.

 

 

 

 

В множество интервюта можем да разберем личната история на Lisa Smith: „Проблемът не е в партньорите ми, които можете да си помислите, че са били скучни или слаби любовници. Напротив, всеки един от тях се стараеше да ми достави удоволствие. Проблемът е в това, че никога не съм обичала секса. За мен е неприятна даже самата идея за правенето на любов, даже не разбирам защо всички обръщат толкова голямо внимание на това безсмислено занимание. Имах трима любовника, опитах какво ли не в секса, но неприятното усещане от него остана.

 

 

Физически всичко ми е наред, както потвърдиха и лекарите. Не ме мъчат комплекси или пък травми от детството, нито чувство на вина. Никой не ме насилвал или принуждавал за секс. Не съм лесбийка, жените не ме привличат по никакъв начин. Няма нещо, което да не ми е наред. Ако бях живяла във Викторианската епоха моите желания нямаше да се възприемат като „ненормални”, казва още Lisa Smith.

 

 

Тя знае, че на Земята има 1-2%, които чувстват същото като нея и не изпитват абсолютно никакво желание да правят секс. Те се въздържат през целия си живот. Тя се надява в тази малка цифра да намери партньор, с когото да сподели радостите от живота. Lisa не желае да има деца, но ако някой ден промени намерението си, ще си осинови дете от дом, убедена е британката.

 

 

Чети и: Подхождаме ли си в любовта според имената (II част)

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Lisа аз те искам

Още G-Точка