Как да разбереш, че той наистина те обича?

 

Българите са мачовци, трудно показват чувствата си

 

 

Мъжете не обичат да правят комплименти, още по-трудно признават чувствата си. Страхът да не бъдат отхвърлени, а с това и смачкано егото им, ги кара да се държат по този толкова дървен, особено на моменти, начин. И много често, сякаш всичко е наред, но той така и не споменава думата „любов”. Няма го и жадуваното „Обичам те!”. Значи ли това, че той не изпитва най-великото чувство?

 

 

Не бързай да драматизираш ли пък да правиш прибързани изводи! Вероятно проблемът е в мъжката му природа. Може пък и да си от щастливките с любящ романтик до себе си, тогава няма нужда да четеш следващите редове.

 

 

И така, имаш си гадже, разбирате се прекрасно, обичаш го, но той не признава чувствата си? Тогава, можеш да разбереш какво изпитва към теб и без вербалния облик на емоциите - действията му говорят достатъчно красноречиво.

 

 

 

 

1. На първо място можем да сложим неговия жив интерес към всичко, което се случва с теб. Не се вълнува само как изглеждаш, иска да знае и как се чувстваш, какво мислиш. Може да не е забелязал, новата ти чанта, но пък се притеснява искрено дали не ти е студено в снега или защо си в лошо настроение.

 

 

2. Интересува се как и с кого прекарваш свободното си време. Когато разбере, че си обкръжена с мъжко внимание, трудно може да скрие, че се дразни от това.

 

 

3. Не е влюбен в теб не само защото не ти подарява цветя, но и защото не изпитва необходимост да те кани да излизате заедно вечер, дори не намеква за намерение да те запознае с родителите си, даже колети му не са чували за тебе, а вече ходите повече от година. Ако е безразличен към теб, няма да проявява инициатива и за помощ в домашните занимания.

 

 

4. Ако се държиш добре с него той няма основания да е груб с теб или да те обижда. Ако въпреки това те нагрубява или още по-зле – ти посегне, най-добре ще е да потърсиш друг обект на чувствата си.

 

 

Чети и: Британка търси партньор, който да не иска секс

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка