Секс в колата

 

Пробвахте ли го?

 

 

Сексът в колата е отлично средство да добавим малко разнообразие и адреналин в интимния си живот. Тясното и в повечето пъти неудобно пространство в лекия автомобил, често може да се окаже и единствено огнище за бурни страсти.Такъв е случаят, когато по една или друга причина, двойката няма терен и се налага да търси различни начини, за усамотяване.

 

 

Ако искате да си прекарате забавно и вълнуващо на четири колела, ще е най-добре да се подготвите за изживяването. Не че сме противници на спонтанната емоция, но все пак, с малко усилия пред това, случката може да се окаже неповторима.

 

 

Искам ли секс в колата?

 

 

За да стигнем до отговора на въпроса, който всеки трябва да си даде, може посочим „плюсовете” и „минусите” на това преживяване.

 

 

Предимства:

 

 

1. Сексът в кола е много полезен за интимния живот на двойката, внася разнообразие, помага за развитието на еротичните фантазии, както и за вдигане градуса на настроението.

 

2. Може да замести ходенето във фитнес – нелеката задача да се справиш с различните пози в толкова ограничено пространство изисква добри физически умения и осигурява отлично физическо натоварване.

 

3. Лесно можете да си набавите адреналин ако имате нужда от това.

 

 

 

 

Недостатъци:

 

 

1. Много е вероятно ако сега прохождате в тайните на автосекса да си причините някоя травма – най-често срещани са, разтежения, охлузвания, натъртвания даже изкълчване на някой крайник.

 

2. Опасност от глоба или поне проблеми със служителите на реда- ако ви хванат от КАТ.

 

3. При днешните цени на бензина, бягството до усамотено място извън града, може да засегне не съвсем незабележимо джоба.

 

 

Ако след всичко написано дотук искате да се пробвате, ето няколко полезни съвета:

 

 

- В атвоаптечката, освен всички традиционни медикаменти, е добре да си сложите и някой презерватив, никога не е излишен.

 

- Когато го планирате, изберете по-леки дрехи, или поне по-лесни за сваляне. В купето нямата много опции за излишни движения.

 

- Добре проучете района и най-вече къде има безопасни места, за да не се сдобиете с нежелани зяпачи. За това забавление препоръчваме „тъмните часове”. Нощта ще ви помогне да избягате от чужди погледи.

 

- Не забравяйте ръчната спирачка, климатика и тихата музика.

 

От позите, може да препоръчаме като най-добра „Ездачка”, удобна е „Кучешка” можете да опитате и "Странична".

 

 

След всичко прочетено, заредете резервоара и приятно „прекарване” или „изкарване”, според гледната точка!

 

 

Чети и: Какво отблъсква жените?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка