По-шумно е по-добре

 

Стоновете подобряват секса

 

 

Не подтискайте емоциите си докато правите секс или по-точно, не си пестете стенанията. Това е изводът, който правим след като прочетохме поредното изследване посветено на качеството на сексуален живот.

 

 

Учени от университета в Лийдс, решават да проучат има ли връзка между стоновете издавани по време на акта и интензивността на изпитания оргазъм. Участващите в анкета е трябвало да отговорят на въпроси, чрез които да се оцени и установи как партньорът реагира на звуците издавани от другия по време на секс.

 

 

2/3 от жените признават, че нарочно издават стонове, за да накарат половинката си да се чувства на висота. 92% от участничките се убедени, че силното изразяване на изпитваните чувства, прави сексуалния им живот по силен.

 

 

 

 

Оказва се, че звуците издавани от жената по време на секс, показват на мъжа, че неговите усилия не са напразни, а карат любимата му да изпитва наслада. Господата участвали в запитването споделят, че се чувстват много по-уверени в леглото и изпитват по-голямо удоволствие, когато половинката им изразява шумно изпитваната емоция.

 

 

От всичко написано дотук не е трудно да си направим извода, че тишината в спалнята, пречи на добрия секса. Изразеното удоволствие помага на мъжете да бъдат по-уверени в умението си да задоволяват, както по този начин изпитват по-голяма наслада от сексуалния акт.

 

 

Чети и: Секси петък

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка