Да направим секса още по-добър

 

Ако има какво да се желае в леглото, има какво да се направи

 

 

Усещате ли, че сексуалният ви живот може да бъде още по-добър? Имате ли фантазии, които още не сте осъществили? Не губете време, вдигнете качеството на секса!

 

 

За всички, които не се страхуват да бъдат максималисти, дори в спалнята ето няколко съвета, които могат да направят преживяваните в интимния в свят много по-богати и възбуждащи.

 

 

Говорете с другия. Не разбирайте това правило, като съвет да превръщате секса в предизборен дебат. Споделяйте с партньора си какво чувствате и усещате, интензивността на емоциите, които ви доставя едно или друго. От двойката зависи дали ще успее да свери сексуалните си часовници. Когато те заработят на един часови пояс, щастието и насладата от правенето на любов няма да могат да бъдат сравнени с нищо познато досега.

 

 

Качеството на секса може да се повиши и когато намерите отрязъка от денонощието, когато телата ви се чувстват най-сексуални. За да го установите, просто ще ви нужно да пробвате всички възможно варианти- рано сутрин, сутрин, предиобед, следобед, привечер, вечер, през нощта. След това коментирайте емоцията.

 

 

Друго важно правило за щастлив сексуален живот е комуникацията. Двойката трябва да намери подход, за свободно и открито споделяне както на сексуалните притеснения или въления, така и за нещата от живота изобщо. Речта е еволюционен дар, който трябва да използваме пълноценно. Доказано е, че колкото повече разговаря двойката, толкова по-хармонична и здрава връзка изгражда.

 

 

Чети и: По-шумно е по-добре

 

 

Разнообразие. Не допускайте рутината и еднообразието да разядат сексуалния ви живот. Мислете за нови пози, ласки, изненадвайте партньора, бъдете непринудени и дайте воля на фантазията си. Не забравяйте нещо много важно - сексът ще е по-добър, когато всеки от двойката се старае да даде в леглото много повече, отколкото получава.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка