Порно звезда преподава изкуството на оргазма

 

Annie Sprinkle води лекции в Университета Илинойс

 

 

Порно звездата от близкото минало, Annie Sprinkle е поканена от Университета в Илинойс да предаде безценните си познания за оргазма на жадните за знания студенти.

 

 

Sprinkle е популярна не само като стриптийзьорка и звезда от ХХХ филмите, тя е и телевизионна водеща, редактор и порно режисьор.

 

 

По време на лекциите си звездата разказва за тънкостите на професията, за опита в киното за възрастни, както и за различните техники за подобряване на усещанията и силата на оргазма. Програмата на курса, който Annie води включва и „Ексосексология“ в който запознава младежите с възможните безплатни прегледи от уролози и гинеколози, както и прожекция на филма „Annie Sprinkle's Amazing World of Orgasm“.

 

 

 

 

Ако си мислите, че след  теоретичната част следва практика с лектора, грешите. Упражненията по усвоеното в час, остават за домашно, като преживяното се дискутира по време на следващото занятие.

 

 

Annie Sprinkle не преподава по сексуални въпроси за първи път. Дълги години тя води уроци на ученици, но сега за първи път е поканена да представи курса си на академично ниво.

 

 

Чети и: Жените с тясна талия са най-добри в леглото

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка