5 пропускани ерогенни зони на жената

 

Мислиш се за добър любовник, а дали не пропускаш нещо?

 

 

Винаги задоволяваш приятелката си, имаш добър сексуален живот, а искаш ли да е още по – добър? Можем да ти помогнем, както напомним за някои ерогенни зони на жената, които може и да си позабравил.

 

1. Уши
Можеш да ги използваш не само, за да им шепнеш мръсотийки. Използвай ушенцата и за да ги облизваш или пък захапваш леко. Следи реакциите на любимата - по тях най – добре ще разбереш какво и как ѝ харесва. Но всичко, което правиш трябва да ти идва отвътре и естествено, а не сякаш си си научил сценария и го следваш стъпка по стъпка.

 


2. Бузки
Гали я по косата, но не пропускай и лицето. Целувай устните ѝ, но не забравяй за бузките. Те също жадуват за вашите ласки, но май много често ги прескачаш. Посипвай ги с ласки, така не само ще й доставиш допълнително удоволствие, но и ще усети, колко много те привлича.

 

3. Коремче
Кога за последно я целува по коремчето? Това ерогенно място много често бива пропускано на път към заветния хълм. Няма лошо да го атакувате (хълма), но целувките по корема могат чудеса. Ако половинката ви има гъдел, обаче ще е добре да прескочите тази зона.

 

4. Основата на гърдите
Мъжът още с раждането си се привързва към женските гърди.Когато порасне, този интерес просто се превръща в извор на сексуална възбуда. Едва ли има някой, който да пропусне да уважи гърдите, но колко от вас си играят с език в основата им? Направете го, резултатът ще ви изненада приятно.

 

5. Гръб
Много често, особено практикуващите мисионерската поза пропускат да се радват на гърбовете си, а те са толкова ерогенни. Женският гръб обича да бъде обичан – галете го, целувайте го, пишете азбуката с език там. А тя няма да забрави това, което сте ѝ "причинили".

 

Пробавайте още тази вечер с преговора на прочетеното. Ако събудите вашата тигрицата ще си спечелите един хубав завършек на този ден или още по- добро начало на утрешния.

 

 

 

 

Още G-Точка