Сексът лекува

 

За доброто здраве помага редовният полов живот

 

 

Според статистиката, семейните мъже и жени живеят по-дълго от самотните. Учените смятат, че причината за това е сексът. Благодарение на него, хората получават положителни емоции, които влияят благотворно на психиката и организма и така помага да доброто здраве.

 

 

Какви болести можем да лекуваме със секс?

 

 

Грип и други вирусно-респираторни заболявания. Редовните креватни занимания увеличават броя на имуностимулиращите антитела, а с това се понижава и рискът от заразяване.

 

 

Мигрена. Най-често срещаното оплакване при жените. Напразно! Сексът увеличава нивата на еднорфин и кортикостероиди в кръвта, а те са естествено обезболяващи.Учените са убедени, че след сексуалния акт, няма да има и следа от болки в главата.

 

 

 

 

Предменструален синдром. Жените, които се радват на редовен полов живот, имат по-редовен месечен цикъл, в сравнение с тези, на които това им се случва „от дъжд на вятър”. Освен това, неразположението е съпътствано с много по-малко болки. Това се отнася както за хетеросексуалните жени, така и за лесбийките. Според учените, ефектът се дължи не толкова на сексуалния акт, колкото на съпътстващите го емоции.

 

 

Чети и: Девственица изживяла 150 оргазма работейки

 

 

Козметичен ефект от секса. Жените с редовен полов живот изглеждат с между 7 и 12 години по-млади от реалната си възраст. Това се обяснява с увеличените нива на женския полов хормон естроген. Благодарение на него косата е по-лъскава, а кожата еластична.

 

 

Инконтиненция. Много жени се оплакват от този здравословен проблем. Той представлява неволно изпускане на урина. Ако не искате да ви се случва това, решението е много лесно – редовен секс.

 

 

Психически разстройства.Мислите ли че, старите моми и ергените са ексцентрични (за да не използваме друго прилагателно) без причина? Липсата на секс, може да доведе до много психически отклонения. Когато е редовен, той помага за добрата функция на ендокринните ни жлези, оттам опасността от изперкване осезаемо намалява.

 

 

Искате ли още аргументи, за да ви накараме да го правите често или поне редовно?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка