Как да се запознаем по-лесно?

 

Няколко идеи удобни за действие

 

 

На всеки от нас му се е случвало, както си върви да срещне някого, с когото непременно да поиска да се запознае. Никой не може да предвиди случайните срещи, но ако вярваме, че „няма нищо случайно”, дали пък тази среща не е знак от съдбата?

 

 

Следващия път, когато ви се случи нещо подобно е добре да сте подготвени. Можете да си заучите някои от „етюдите”, които ще предложим и да ги използвате в истинска ситуация. Първо, трябва да можете да си овладеете пулса, след това да не ви пука ако нищо не излезе, поне сте опитали.

 

 

Вариант 1. Малко ретро изглежда. ама може да свърши работа. Виждате въпросния човек, с когото много искате да се запознаете. Можете да му поискате ръката, за да му гледате. Ако ви я даде, ще кажете, че виждате среща, а след това и сватба. По реакцията ще стане ясно дали ще може да има нещо повече или не. И финалът не е много оригинален. След като сте гледали, както ромките искат нещо за услугата, така и вие може да поискате…. телефонен номер.

 

 

 

 

Вариант 2 е леко по-свеж. Подходящ за хора с чувство за хумор. Когато срещнете обекта на желание за запознанство, можете да попитате: „Извинете, имате ли компас?” Ще последва поглед с изумление. Тогава може да преминете към следващия въпрос: „Сигурно и въже нямате?”. Той можа да бъде прескочен, според конкретната ситуация. Ако решите, че може да ви сметнат за откачалка, тогава дайте следващия: „Но имате телефон... ще ми подскажете ли номера?”. Прибавяте лека усмивка, но не и смях и може да се получи.

 

 

Вариант 3. Срещате го или по добре го виждате някъде, където чакате - например спирка на градския транспорт. Започвате да ровите в раницата/ чантата си, джобовете и т.н. Търсите нещо. Какво е то? Търсите телефона си. Не го намирате и за това се обръщате към лицето Х, което трябва да е забелязало, какви ги вършите:”Извинете, не мога да си намеря телефона, може ли да ми позвъните, за да го открия?” Ако той откликне, казвате си номера, той го набира, телефонът ви звънва и вие грейвате от щастие. Номерът в листа с неотговорените повиквания е неговият. Можете да оставите за по-късно изработването на плана за по-нататъшни  действия със заветните цифри. От друга страна, след като вече сте се заговорили може да ви тръгне лафът и да се запознаете, което е целта ни.

 

 

 

 

Номер 4.  И този вариант не е мега оригинален, но може да помогне. Виждате лицето Х. Веднага се сещате за нашия номер 4 план за действие: „Извинете не сте ли ( казвате някакво име)?”. Следва отговорът, че грешите или нещо от този род. Тогава се извинявате, казвате, че с (името което вече споменахте) се познавате от Фейсбук. Извинявате се пак за недоразумението. Според ситуацията, много е възможно да стигнете до запознанство, все пак и без това подходихте със запитване за името. Може спокойно да продължите: „Приятно ми е, (името ви)!” и така Х да се налжо да си каже как се казва.

 

 

Който и от вариантите да изберете, не забравяйте да се усмихнете, да сте уверени в чара си и смели. Каквото има да става- да става!

 

 

Ако това ви се струва трудно, има и друг вариант - нови приятели може да намерите и в социалната платоформа на tochka.bg тук.

 

 

Чети и: Capri Anderson - известна след случка в хотел

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка