Малка съботна перверзия

 

Ако сте си отпочинали, пробвайте нещо ново

 

 

Почивният ден е подходящ да се отдадем на удоволствието да бъдем с любимия човек. Ако сте забравили за проблемите поне малко, отпочинали сте и имате палаво настроение, тогава ви предлагаме да пробвате някои интересни „похвати” в секса. Ще бъдете приятно изненадани от освежаването на отношенията ви с партньора.

 

 

1. Възбуда с очите. Застанете един срещу друг. Голи, възбудени и жадни за страст. Всеки от партньорите, трябва да се докосва където и както най- много харесва. Така ще опознаете още по-добре тялото на другия, ще усетите възбудата да бъдете наблюдавани от любимия човек.

 

 

2. Игра с доминация. Отношенията на власт и подчинение съпътстват неизменно еволюцията на човешкия вид. Сега иматe възможността да упражните властта си върху другия. Ако установите, че това ви допада, можете да продължите с тази игра и за в бъдеще. Използвайте повода да опитате и да се насладите да властвате или пък да бъдете подчинени от половинката си.

 

 

 

 

3. Смяна на ролите. Ако сте достатъчно смели и с развихрена фантазия, можете да опитате да влезете в кожата на другия. Жената ще стане мъж и обратно. Не са малко случаите на дамите, които си фантазират да разберат какво ли е да имаш пенис. Нежната половинка може да седне върху възбудения си партньор така че пенисът му да се подава от нейните слабини, тя може да го мастурбира така, сякаш това е нейният полов орган. Можете да стигнете и много по-далече. Жената може да изиграе мъжката роля с пенис-колан. Тук правим уговорката, че много важно, мъжът да е склонен да бъде обладан от нея .

 

 

4. Секс във водата. Много двойки фантазират за подобен род ласки. Можете да го правите във ваната, морето, басейна. Ако нямате възможност за това, може да опитате и варианта секс под душа. Тук ще се надяваме да не разполагате с баня от т.нар. „ново строителство”, в която има място само за един, при това ако влезе настрани.

 

 

 

 

5. Порно звезда. Така условно ще наречем варианта, когато двойката прави секс пред огледалото. Във всеки от нас има скрит един малък ексхибиционист, нека му дадем възможност да излезе на бял свят. Наблюдавайки се отстрани ще повишим възбудата и магията на сливане на телата ни. Можете да доразвиете тази част както включите и камера. После можете да гледате заедно продукцията си ХХХ. Възбуждащо е.

 

 

Дадохме ви няколко добри идеи, намерете време и си изберете една или повече. Пожелаваме ви една гореща и секси съботна вечер. Ако път имате нужда от нови приятели или среща просто за секс, защо не погледнете в нашата социална платформа?

 

 

Чети и: Американец арестуван заради вибратор

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка