За храната като афродизиак или враг

 

Желанието на масата

 

 

От много време се пише и говори за влиянието на храната върху човешкия организъм и в частност, върху половия живот. Има много митове и легенди, които ни препоръчват  да сложим едно или друго на трапезата, за да има магическо въздействие върху сексуалното ни желание и стимулация.

 

 

„Човек е това, което яде”, гласи една мъдрост, но с какво да се храним, за да се радваме на по-добър секс?

 

 

Още в началото ще направим уточнението, че заради физиологичните, хормонални и анатомични особености, не можем да разгледаме полезната за сексуалната наслада храна, ако не направим две групи – за мъже и за жени.

 

 

Дамите изпитват благотворно влияние от бадемите, които ги карата да мислят за секс. Авокадото е много полезно за тях, защото е богат на витамин Е, а той пък въздейства магически върху женското либидо. Руколата, която толкова често правим на салата, не случайно е наричана от древните римляни „Вдъхновителка на любовта”, заради своите силни ефекти на афродизиак. Препоръчваме и банана, но не заради фалическата му форма, а заради богатото съдържание на калций и витамин В, две важни съставки за производството на женските полови хормони.

 

 

 

 

За мъжете препоръчваме модното напоследък суши, или поне сините риби. Сьомгата и рибата тон са имат високо съдържание на Омега-3 мазнини, които помагат за производството на полови хормони. Добре е да се приемат ядки, особено орехи, които подобряват артериалната еластичност, а с това и циркулацията на кръв в зоната на мъжките гениталии. Много добре влияят и боровинките, които отпускайте кръвоносните съдове успяват да осигурят протичането на повече кръв към пениса. Господата е добре да пробват ефекта на целината, която макар и да не им се струва вкусна е направо вълшебна. Тя води до отделянето андростерон, който излизайки през кожата на мъжа, го прави неустоим за жените.

 

 

 

 

Има и вещества, за които е най-добре да забравите, ако не искате срещата ви да претърпи провал. На първо място тук е алкохолът, не става дума за малко количество, което даже има добро въздействие върху свалянето нивата на стрес. Употребата му в по-голяма доза ще доведе до понижена телесна чувствителност, а при мъжете даже може да причини липса на ерекция. Никакви хамбургери и бърза храна, заради мазнините, които има. Те полепват по стените на кръвоносните съдове и пречат на нормалния поток на кръвта. Не използвайте и соя, която, макар и хвалена заради полезните си съставки, съдържа изофлавони, които могат да попречат на образуването на тестостерон. Имайте едно наум и с ментата, заради ментола в нея, който може да влия на възбудата.

 

 

 

 

Вълшебната храна за вашата сексуалност е шоколадът, за това най-горещо ви го препоръчваме. Можете да изненадате партньора си, като си сложите или му подарите шоколадово бельо, което после да изядете заедно. Може да използвате и шаблоните, които се продават, за да си направите шоколадова отливка на половия орган, ефектът ще е възбуждащ и изненадващ.

 

 

 Добър апетит с предложеното от нас меню!  Можем да ви сервираме и приятна изненада – нашият десерт – регистрирайте се в социалната ни платформа и намерете някой за нови и вълнуващи мигове.

 

 

Чети и: Малка съботна перверзия

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка