Ерекцията зависи от заплатата на съпругата

 

Изследване открива връзка между доходите и твърдостта на пениса

 

 

На пръв поглед заучи абсурдно да обвържем мъжкото достойнство с парично измерение, но фактите говоря за такава зависисмост. Американски учени провели изследване под ръководството на датски колеги. Целта била да се определи как финансовото състояние влияе на сексуалното здраве на двойката.

 

 

В проучването участвали 200 000 семейства, които трябвало да отговарят на специален въпросник свързан с техния сексуален живот, здравословно  и финансово състояние. Някои от въпросите са били свързано с получаваната заплата, както и дали са били приемани лекарства за подобряване ма сексуалната функция.

 

 

Така било установено, че господата чиято половинка получава добра заплата, много по-рядко се оплакват от проблем с ерекцията. Тези с не толкова добър доход по-често прибягват до успокоителни и сънотворни.

 

 

 

 

Какъв извод правят учените? 

 

 

Мъжете се възбуждат от самодостатъчни си жени. За съжаление, не разбираме от тези резултати дали съпругата трябва да печели много повече от мъжа, нямаме отговор и дали ако жената носи парите в къщи, не сме изправени пред тотална размяна на ролите в двойката. Има и повод за притеснение - при условията на икономическа криза, явно безработицата и ниските доходи ще се превърнат в пречка за нормалния полов живот на семейството.

 

 

Чети и: За храната като афродизиак или враг

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка