За кое лъжaт жените в секса?

 

Най-често срещаните неистини изричани от дамите

 

 

Много от мъжете искат да могат да се похвалят с честна и порядъчна половинка, но вътрешно знаят, че е по-добре за някои неща да си живеят в заблуда. Няма да засягаме темата за благородната и користната лъжа. Ако направим опит да посочим кои са най-често срещаните женски неистини в секса, ТОП 3 би изглеждал така:

 

 

1. Количеството на половите партньори. Психолози откриват тенденция дамите за закръглят надолу числото на бившите. Можем да приемем, че причина за това е късата памет, но по-често информацията се изкривява умишлено. Жените намаляват броя на половите партньори, за да не бъдат възприети като "по-лека категория". Те се притесняват, че истинското число може да се окаже по-голямо от това, на настоящия възлюбен.

 

 

2. Беше страхотно! Ако една жена държи на мъжа до себе си, и сексът не й хареса, можете да бъдете сигурни, че няма да си го признае. Тя не би си позволи да смачка егото му. Точно обратното - ще възкликне, колко хубаво е било всичко. Причини за качеството много и различни. Може да не е била в настроение, а може би просто не си подхождат сексуално. Друг е въпросът, че ако тя желае да продължи с този мъж, тази благородна лъжа няма да помогне за решаването на проблема.

 

 

 

 

3. Жената не си признава изневярата. Можете да бъдете сигурни, че не ги ли хванете „на калъп”, тя никога няма да си признае за крачката встрани. Даже да вдигнете скандал заради измяна, тя пак ще отрича до последно.  От друга страна, не е ли по-добре да не знаете някои неща?

 

 

Чети и: Една гореща каталунка

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка