Откриха най-древното порно

 

Според учените, находката е на поне 4 хиляди години

 

 

Археолози се натъкнаха на уникален артефакт в северозападната част на Китай. Бяха открити древни петроглифи, които спокойно могат да си заслужат определението най- древно порно в човешката история.

 

 

 

 

Както и да гледаме изображенията, няма как да не открием, дивата оргия изобразена на тях. Може да приемем, че това наистина е ритуалът на плодородието, показващ колко освободени са били нашите прародители.

 

 

Д-р Дейвид Кимбъл коментира символите: „Освен човешките фигури много ясно могат да се забележат и животни, което показва, че това е ритуал. Жените са фигурите с форма на пясъчен часовник, мъжете са изобразени със широки рамене и пенис, който се вижда много ясно на рисунките”.

 

 

 

 

Ако се вгледаме в изображенията, ще открием и фигури, които съчетават мъжки и женски символи. Предполага се, че това са шамани или пък транссексуални индивиди. Те са с маски и украшения.

 

 

„Съдейки от видяното, някои от участниците се намират в състояние на транс или екстаз”, коментира още д-р Кимбъл. Огромната скална рисунка учените разделили на 8 части. Изображението представя мащабна оргия от размерите на големите порно продукции. Има от всичко – съвкупление, мастурбация, групов секс, жени, които се предлагат на шамани, има и животни.

 

 

 

 

„Разбира се, това е само рисунка", казва д-р Кимбъл. "Целта, както предполагаме е една - да покаже процеса по продължение на рода. Ако хипотезите ни се окажат правилни, то старинната порнография е била натоварена с много повече смисъл от съвременната”, заключва още ученият.

 

 

Чети и: Когато липсва оргазъм при "Мисионерската"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка