Външни белези подсказват какъв е мъжът в леглото

 

Телосложение, окосмяване и дължината на крайниците са индикатори за нивото на потентност

 

 

Щеше да е много лесно ако само с един поглед да можем да преценим, качествата на мъжа пред нас. Няма универсална формула, но има някои белези, по които да си направите някаква база за очакванията.

 

 

1.Телосложение и ръст. „Под голям камък, голяма риба не чакай” е казал народът, за това е добре да знаете, че големият ръст изисква много повече енергия, това обяснява и по-лесното изморяване на великаните. Много по-издържливи са по-дребните и набити господа с фигура наподобяваща орангутан.

 

 

 

 

2. Окосмяването. Колкото повече косми има по-тялото, толкова по-потентен е той. Този тип мъже обикновено са способни да правят секс по всяко време от денонощието като истински секс машини.

 

 

3. Устни. Те казват много за мъжа. Ако са сочни и месести, значи и членът му е с добър размер. И обратно, малките, тесни  устни подсказват и за малкото сантиметри на достойнството.

 

 

4. Обърнете внимание на краката му. По сексуални и потентни са мъжете с по-къси крака.

 

 

5. Палците на ръцете и краката издават изключително много мъжката сексуалност.  Дългият палец предполога среден размер пенис. Ако палците на младия мъж са тънки и изящни, то техният притежател е изобретателен и оригинален в любовната игра.

 

 

Чети и: Откриха най-древното порно

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка