Топ 10 храни за сексуален апетит

 

Какво да ядем за да сме фурия в спалнята?

 

 

От древни времена хората познават силата и влиянието на храната върху сексуалното желание. Кои са най-големите хранителни афродизиаци, ще разберете в нашия Топ 10 на най-възбуждащите храни.

 

 

1. Нар – Червените зрънца на екзотичния плод са истински възпламенител на сексуалния мерак. Освен това имат и друго полезно свойство – зареждат с енергия.

 

 

2. Ванилия – едва ли има някой, който да не е чувал колко силен афродизиак е това растение. За по-добър ефект е най-добре да се ползват зърната, но и ваниловата паста върши работа.

 

 

3. Смокиня – вкусен плод и естествен стимулатор, който дава много сили, а така увеличава и издържливостта.

 

 

4. Кедрови семки – малко са скъпи, но са един от най-известните продукти за повишаване на мъжката потентност.

 

 

5. Стриди – повдигат нивото на тестостерон, а с това увеличават и либидото. Говори се, че Казанова консумирал по 50 стриди дневно.

 

 

 

 

6. Лавандулов сладолед – опитвали ли сте го? Това лакомство възбужда еднакво добре сексуалното желание и на двата пола.

 

 

7. Чесън – още нещо ароматно и добре познато. Яжте го по-често за да усетите силата му на афордизиак. (Препоръчваме и половинката ви да го консумира, иначе рискувате да ви изгони).

 

 

8. Мед – сладкият елексир, дело на пчеличките, повишава чувствителността на сетивата ни и притока на сексуална енергия в нас.

 

 

9. Джинджифил – използва се от най-древни времена, за увеличаване прихода на кръв в тялото. Има голямо възбуждащо и загряващо действие.

 

 

10. Шоколад (черен) - малко от него е достатъчно, за да ви се възпламени сексуалният апетит.

 

 

Ако не сте по храната, но искате възбуждащо преживяване – направете си безплатна регистрация в нашата социална платформа. Тук ви очакват нови, интересни и горещи познанства, а има видео чат.

 

 

Чети и: Външни белези подсказват какъв е мъжът в леглото

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка