В Боливуд ще снимат "Кама Сутра" на 4D

Шерлин Чопра

 

Новата лента ще предложи аромати и вибрации

 

 

Индийският режисьор Рупеш Пол, който в снима "Кама Сутра" 3D, по мотиви от древния трактат за любовта, планира на направи продължение на продукцията, но в 4D. Както най-вероятно знаете, при тази технология се съчетават триизмерни ефекти с физически, които са синхронизирани във филма. Така зрителите могат да бъдат опръскани, да усетят ветрове или пък определен аромат.

 

 

Режисьорът иска да съчетае визията на Кама Сутра с уханието на любовта, което ще направи филма още по-въздействащ. В новата продукция се планира да бъде привлечена голяма холивудска звезда, за да може да  се възбуди интересът на публиката в Северна Америка. Пол е убеден в търговския успех на "Кама Сутра" 4D.

 

 

Главната роля в 3D версията на филма беше поверена на боливудската звезда Шерлин Чопра, но тя няма да вземе участие в новата лента.

 

 

 

 

Кама Сутра е древна индийска книга посветена на любовното общуване. "Кама" в превод значи "желание", а "сутра" е "нишка". Книгата е съставена през 4 век от Ватсяян и съдържа 36 глави, подредени в 7 части, с общо 64 сексуални позиции, наречени "64 изкуства".

 

 

Чети и: Топ 10 храни за сексуален апетит

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка