Няколко признака, че любовта си е отишла

 

Ако имате съмнения в чувствата си

 

 

Колкото и добре да върви една връзка, неусетно може да стигне ако не до задънена улица, то поне до голямо кръстовище с безкрайно кръгово движение. От нас зависи дали ще се борим, за да съхраним или доразвием отношенията си с другия или е време за промяна и КРАЙ. Ако вече се замисляте дали най-великото чувство - любовта още е в сърцата ви, може ми би, вече нещо във връзката куца.

 

 

Предлагаме ви няколко признака, по които ще познаете, че май е време за ново начало с нов човек до вас.

 

 

1. Отношенията не се развиват

 

Изследвания на психолози са доказали, че ругатните, виковете, както и решаването на конфликтите с пяна на уста показват, че гледате на другия повече като противник, отколкото като партньор. Караниците все по-често ще се превръщат във война да се наложиш своята позиция.

 

 

2. Възката ви вече не е източник на емоционална подкрепа

 

Усещате, че нямате желание да прекарвате времето си заедно, като двойка или семейство. Все по-рядко търсите другия, за съвет или емоционална подкрепа, което самó по себе си вече е достатъчно тревожен признак. Когато спрете да споделяте с партньора си своите щастливи и горчиви мигове, няма място за съмнение – любовта си е заминала.

 

 

3. Живеете в паралелни светове

 

Неусетно всеки изгражда своя вселена, която, оказва се, няма нищо общо с вселената на другия. Някогашните партньори се превръщат в съквартиранти, делят едно жилище, но няма какво да ги свързва. За двойките с деца, отношенията се свеждат до грижата за тях, без да има близост между партньорите. За съжаление, малките усещат това, а то влияе върху развитието им.

 

 

4. Липсва интимна близост

 

Емоционално – психологическите проблеми, засягат и сексуалния живот на двойката. Вече не изпитвате желание и необходимост от секс с половинката си. Мислите ви търсят огъня на страстта някъде навън, а това говори достатъчно убедително, че любовта вече я няма. Спалнята се превръща в арена на спорове, пренесени от всекидневието, ласките и нежността са само в спомен.

 

 

5.Мечтаете за идеалните отношения

 

Давате си ясна сметка, че нещата могат да изглеждат по съвсем различен начин. Имате нужда от любов и връзка, която според вас би била идеална. Оглеждате се и ви се струва, че всички са много по-щастливи, а сякаш само на вас на ви е проработил късметът. Вместо да разрешите проблема, затъвате в обвинения критикувайки ту себе си, ти другия.

 

 

Ако установите, че любовта си е заминала, не си мислете, че с това светът ще свърши! Всеки край е ново начало. Може би новата любов се е скрила в нашата социална платформа? Намери я, като се регистрираш още сега.

 

 

Чети и: Безразборният секс е в човешката природа

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка