Да засилим привличането с пътуване

 

Съвместните пътешествия укрепват връзката

 

 

Кога за последно хванахте куфарите и избягахте някъде с любимия човек? Колко често пътувате на близки или по-далечни разстояния с половинката си?

 

 

Зaдаваме ви тези въпроси, за да се замислите, преди колко време за последно избягахте от ежедневния ритъм, за да си устроите една, дори и малка екскурзия. Американски учени, смятат, че пътешествието с любимия човек засилва привличането между партньорите.

 

 

До този извод те стигат, след изследване на 1100 доброволци. Целта била да се установи, дали пътуванията влияят по някакъв начин на връзката и сексуалния живот на двойката.

 

 

Почивката без любимия човек, носи много по-малко удовлетворение, отколкото ако бъде осъществена с него. 72% от анкетираните, споделят, че съвместните пътувания ги правят по-романтични. 77% пък са убедени, че сексът по време не екскурзията с любимия човек е изключително добър. Тук трябва да посочим и 28-те %, които са категорични, че пътуването с любимия човек е подобрило значително сексуалния им живот.

 

 

След анализа на тези данни, учените съветват двойките да пътуват колкото се може по-често с любимия човек. Най-благотворно влияние оказват пътешествията до някоя екзотична дестинация. Ако нямате достатъчно средства в семейния бюджет за това, можете да изберете и нещо много по-близко. Същият ефект ще ви донесе дори и уикенд прекаран в някое близко туристическо градче.

 

 

Сменете традиционния ритъм и дайте шанс на страстта ви да се разпали още по-силно!

 

 

Чети и: Няколко признака, че любовта си е отишла

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка