Въздържането от секс занижава изискванията на мъжете

 

При жените е обратно

 

 

Човек и много добре да живее има периоди на суша в половия си живот. Причините за това могат да бъдат най-различни. Съвсем логично може да възникне въпросът, дали сексуалното въздържание не влияе по някакъв начин на критериите ни за избор на сексуален партньор?

 

 

Отговорът идва от израелски учени от Университета Бар-Илан. За целта те изследвали 78 души, които трябвало да отговарят на въпроси за честотата на половия си живот и критериите за избор на партньор за секс.

 

 

Резултатите показват, че колкото по-дълго един мъж е бил без секс, толкова по-малко изисквания има към външния вид на жената. Така се за нефо се оказва нормално да прави секс с дама, която при нормални условия даже не би забелязал.  Дори господа с богат сексуален стаж, поставени в условия на сексуални пости, отговарят по същия начин.

 

 

При жените ситуацията е точно обратната – въздържането от секс води до вдигане на летвата доста високо.

 

 

Учените обясняват явлението с природните закони. Мъжът е устроен така, че да може да оплоди колкото се може повече самки и така да осигури продължаването на рода. Жената през това време търси най-добрия баща за децата си.

 

 

Чети и: Да засилим привличането с пътуване

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка