Как да укрепим връзката?

 

Спазвайте няколко прости правила

 

 

Ако сте семейни ли просто щастливо обвързани трябва да знаете, че отношенията между двама души са  като цвете – имат нужда от грижи, за да растат и се развиват.  Ако ги пренебрегнете, неусетно ще дойде моментът, когато с тъга ще установите, че някогашната любов безвъзвратно си е отишла. За да не стигате до там, може да ви помогне спазването на някои прости правила:

 

 

1.  Прекарвайте повече време заедно. Кога за последно си направихте романтична вечеря? А кога се разходихте в парка хванати за ръка или пък гледахте филм един до друг? Тези малко моменти имат голямо значение. Подарявайте си ги при всяка възможност.

 

 

2. Не допускайте да огасне страстта. Сексът не трябва да се превръща в рутинно занимание, още по-малко е в задължение. Фантазирайте, експериментирайте, бъдете щури в леглото. Дайте воля на въображението и желанията си - винаги има още какво да се измисли или опита.

 

 

3. Чуйте другия. Общувайте пълноценно. Слушайте любимия човек и го чуйте какво ви казва. Докажете, че за вас молбите и съветите на партньора имат важно значение.

 

 

4. Бъдете благоразумни. Дори нещо да не ви харесва, това не трябва да е повод за скандали и сълзи. По-добре ще разрешите възникналия проблем ако се въоръжите със спокойствие.

 

 

5. Не мълчете. Дори да сте заедно от 10 годни, другият не е нужно да чете мисли. Говорете за това, което искате и очаквате или очаквате от партньора си.

 

 

Чети и: Въздържането от секс занижава изискванията на мъжете

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка