За семейните сексът е най-добър по обед

 

Повечето мъже се женят за най-добрата си сексуална партньорка

 

 

Кога е най-подходящото време за секс? Мнозина си задават този въпрос, търсейки максималната наслада от половия си живот. Нe са едно и две изследванията, които целят да дадат отговор точно на това питане, като всяко посочва различен отрязък от денонощието. Различни са факторите, които могат да повлияят на сексуалното качество – сред тях водещи се физическото ни състояние, степента на привличане на партньора, продължителността на връзката, употребата н алкохол или опиати и др.

 

 

Нови изследване на британски учени си поставя за цел да установи, кое е най-доброто време за секс при семейните двойки. Противно на предишни резултати, те установяват, че по обед сексът е най-добър. В тази част от денонощието организмът ни се намира в най- активното си състояние. Това, разбира се, не важи при хората с обърнат режим на работа (нощем и с възстановяване през деня), подчертават учените. В този ред на мисли, може да се окаже, че обедната почивка освен за похапване, ще е добре да се използва и за друг вид консумация.

 

 

При провеждането на това изследване, учените се натъкват и на други интересни данни - 68% от мъжете заявяват, че се женят за най-добрата си сексуална партньорка. При дамите този резултат е по-нисък, едва 45% от тях избират съпруга си, заради представянето му в леглото. На въпроса за броя на партньорите преди брака – мъжете споделят число от 6 до 10, а жените от 2 до 5. 19% от анкетираните заявяват, че преди брака си са имали само едни партньор.

 

 

Чети и: Тестиси пеят за безопасен секс

 

 

В едно друго проучване наскоро стана ясно, че 42% от жените са убедени, че половинките им не гледат порно в интернет, с което са съгласни само 21 на сто от мъжете. Пак в него, 79% от господата смятат, че жените им са доволни от своя сексуален живот, но това отговаря на истината само при 61% от дамите. 55 на сто от тях мислят, че мъжете им са задоволени от половия си живот.

 

 

В изследването проведеното от британските учени, участвали само семейни двойки, но това не значи, че само те могат да се радват на страхотен секс по обедно време. Ако сте необвързани, можете да потърсите новата си половинка или пък приятни преживявания в нашата социална платформа. Регистрацията отнема само няколко секунди.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка