Няколко начина да свалиш момче през лятото

 

Сезонът на отпуските позволява не жените да не прикриват прелестите си

 

 

Слънцето грее, птичките пеят, топло е, а вашата гръд напира да излезе…  Защо не се възползвате от времето, когато сте най – съблазнителна, за да свалите някой сладур? Ето няколко съвета как можете да се сдобиете с ново гадже.

 

Ходи на сватби. Лятото изобилства от сватбени събития. Не отказвай покана, дори да е от приятелка, която не си виждала от години. Сватбите и по- скоро купонът в ресторанта са удобно място за нови контакти, познанства и свалки. Ти, обаче отиваш не само с мисълта за „лова”, а и за да покажеш нова рокличка стройна фигура, стилна прическа, пък това, че можеш да се прибереш с компания у дома е само една хубава последица от мероприятието.

 

Може ли огънче? Малко остава до 1 юни, датата която мъчи пушачите от седмици. Докато не е забранено пушенето, използвай изтъркания вариант за нуждата от огънче. Ако не пушиш попитай за часа, или пък за улица „Баба Вида” , последното винаги помага, звучи познато и нищо чудно да има такова има наименование, но как ли да сети човек къде точно е тази улица?

 

Принцип на 7-те секунди. Психолозите твърдят, че ако погледнеш някого и в продължение на 7 секунди той задържи погледа си върху теб – значи има контакт. Той те гледа, ти също. Не отделяте очи над 7 секунди. Не губи време, усмихни се и се представи, едно флиртче няма да ти навреди.

 

Върви на мач. Знаем, че не те интересува футболната среща, но замисляла ли си се колко много мъже има на стадиона? Докато те гледат втренчено топката, ти огледай тях, няма начин да не си харесаш някого. Харесаш ли си го оправи си стойката и започни да го стрелкаш с поглед. Кой мъж би устоял на студена бира и красива жена?

 

Със сигурност има и още много начини за успешна лятна свалка. Може би имаш своята малка хитрост за товa, чувствай се поканена да я споделиш с нас.

 

 

Още G-Точка