Какво иска да чува мъжът от любимата си?

 

Подхранвайте връзката си с думи

 

 

Понятието "любов" се изпълва с различно съдържание от двата пола. За това е писано много, даже твърде много. Можем най-кратко да припомним, стария постулат, че любовта на жената идва от ушите, а при мъжа минава през стомаха. Значи ли това, че господата нямат потребност от хубави думи?

 

 

За да е влюбен, мъжът трябва да е добре нахранен, но и любовта има нужда от грижи – не забравяйте чувствените думи. Те заедно с ласките са важна и необходима част от нормалните отношения между двама влюбени.

 

 

Какво иска да чуе мъжът?

 

 

Мъжът смята себе си за глава на семейството. Той има иска да чува, че половинката му се нуждае от него, за да я закриля и пази. Добре е да споделите, колко ви е хубаво и спокойно с него. Каквото и да направи, той има нужда да вижда възхищението в очите на любимата си. Дори да има несъвършенства, вярвайте, че ще се промени към добро или поне, бъдете с такава нагласа.

 

 

Постоянно хвалете невероятните му способности. Сменил е крушката – браво, поправил е кранчето – страхотно - той е мъж-мечта! Прочел приказка на малкото за сладки сънища – страхотен родител! Винаги показвайте, че положените от него усилия и труд са оценени и необходими. Не прекалявайте с похвалите, но те трябва да са заслужени, иначе ще си повярва много и ще се отпусне – нали всичко му се получава! Критиката трябва да е заслужена и добронамерена.

 

 

Чети и: Как да събудим желанието?

 

 

Да не забравяме спалнята. Демонстрирайте любовта си, дори и той да е пестелив на чувствени думи. В леглото – той трябва да усеща, че е най-страхотният любовник. Никой не ви е докосвал така, друг не възбужда толкова желанията ви и само той ви води до разтърсващия екстаз.

 

 

Опитайте, защото думите наистина подхранват връзката и не забравяйте колко е важно да общувате!

 

 

Ако пък си нямате никой – потърсете си половинката в нашата социална платформа. Трябва ви само регистрация. Тя е готова за няколко секунди! Лесно е!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка