Рускиня продаде девствеността си. Иска да е модерна

 

18-годишната Олга спечелила 1000 евро

 

 

18- годишна девойка от руското село Виница, решила да продаде девствеността си на 40-годишен мъж от областта за сумата от почти хиляда евро. Олга се запознала да бъдещия клиент чрез приятели. Инициативата да продажбата дошла от мъжа. Когато той предложил на момичето да купи девствеността ѝ те се съгласила:

 

 

"Вече бях на 18, а да си целомъдрена на тази възраст не е престижно и в някои случаи даже унизително. Исках да загубя девствеността си с по-възрастен и опитен мъж, за да няма неприятни изненади”, разказва Олга.

 

 

По думите на момичето, господинът настоявал за три срещи. Първите две е трябвало само да си говорят, а третата е била по същество. Именно на нея се стигнало до отнемането на девствеността. Понеже мъжът не вярвал на момичето за нейната непорочност, преди това е трябвало да мине през гинеколог, който да потвърди девствеността.

 

 

След акта, мъжът заплатил на Олга 5 000 украински гривни. Олга, споделя още, че не го е направила за пари, а заради модата. Не било добре да е още девойка, след като вече е навършила 18 години.

 

 

Информация на tsn.ua

 

 

Чети и: Какво иска да чува мъжът от любимата си?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка