Няколко начина да започнете телефонен секс

 

С мобилния в ръка можете изживеете някои много вълнуващи мигове

 

 

Дали има човек, който никога не е правил телефонен секс с любимия човек? Може би да, но е малко вероятно. Различни обстоятелства могат попречат на двама влюбени да са един до друг и да се отдадат на страстта си. А може и само заради моментен импулс, някой да реши да опита точно това с любимия си човек.

 

 

Ако ви се прави телефонен секс е добре да имате предвид няколко момента - не е сигурно дали остреща също имат желание за това, а и разговорът по мобилен телефон може да ви излезе доста солено. Необходимо е и двамата да можете спокойно да говорите, без излишни слушатели и дразнители.

 

 

Тези от вас, които са решили да се пробват с телефонна заигравка, може да се сетят, че не  е лесно, просто ей  така  да започнеш секс по слушалката. Нужно е да се уцели моментът за това или пък да ползвате някои от изразите, които спокойно ще "подхлъзнат" разговора в желаната посока.

 

 

Ето няколко реплики, които са много подходящи за това занимание:

 

 

1. Как си облечен/а?

Това е най-изтърканият, но и най лесен начин да намекнете на другия какво точно ви се върти в главата. След това, много лесно можете да споделите кое точно и как искате да свалите. Така или иначе, въдицата е хвърлена и от другата страна просто трябва да клъвне рибката.

 

 

 

 

2. Тъкмо си мисля за теб…

Затворете очите си и дайте воля на въображението. Представете си какво ви се прави с любимия човек и го споделете по телефона. Не се притеснявайте ако ви е леко неловко, остреща също най-вероятно се чувстват малко не на място.

 

 

3. Толкова ми се иска точно сега да съм до тебе
Тази фраза идва в съвсем в нормалния ред на мисли след горната. Дайте воля на желанието и фантазията си, разкажете какво и как ви се прави.

 

 

4. Харесва ми да те усещам до мен

Разстоянието няма значение в момента. Усещате любимия човек сякаш сте един до друг в спалнята или на друго място според личните ви предпочитания, желания и фантазии.

 

 

5. Какво чувстваш в момента?

Не губете връзка с представата си за емоциите на другия. Следете какво усеща партньорът ви и оттам определете посоката, в която да насочите възбудата. Разказвайте за вашите нагласи, чувства и желания.

 

 


Чети и: Рускиня продаде девствеността си. Иска да е модерна

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

<a href="http://grlove.eu/roz-tilefona">roz tilefona</a> и телефонен секс ;-)

Ok slanse

Още G-Точка