Мъж без пенис преспал с над 100 жени

 

Британецът Ендрю Вордл очаква операции, за да може да се сдобие с член

 

 

39-годишният Ендрю Вордл се ражда без пенис, но това не му попречило да има интимни отношения с над 100 жени, разбираме от неговата изповед. 17-годишната му майка не успяла да приеме дефекта на сина си и го оставя за осиновяване.

 

 

За историята на британеца разказва FederalPost. След като било оставено в дом, момченцето попаднало на добри родители, които го обичали и се грижили за него. За да не страда от недъга си, те го подложили на над 15 операции, но така и не се променили нещата. Ендрю растял без полов орган.

 

 

 

 

Той живял като нормално момче докато не навършил 16 години. Тогава започнал да изпитва сексуално влечение към момичетата и се стигнало да първия път. Направил го с връстничка, на която разказал за проблема си:

 

 

"Провървя ми! Беше страхотна любовница и ми подари първия сексуален опит. Пък и тя искаше да опита различни удоволствия", разказва мъжът.

 

 

На 21 години,  Ендрю започва работа, а заплатата си влагал за дрога, защото искал да забрави за големия си проблем. Наркотиците били перфектното оправдание за него, защото в това състояние нямало как да е на висота в секса:

 

 

"През леглото ми са минали повече от 100 жени. Някои бяха само за една нощ, с други имах и по-продължителни отношения. Момичетата бяха очаровни, че сексът не ми е главната цел при запознанство", разказва още Вордл.

 

 

Вроденият му недостатък го карал да се измъчва. Това била и причината за депресивните му състояния. Той мечтаел за пълноценен живот и даже мислил за самоубийство. Сега се радва, че още е жив, благодарение на програмата, в която се е записал. Тя е към Лондонския университет. Медиците му обещават, че ще му помогнат. Предстоят му три операции, първата от които още това лято.  След тях, Ендрю ще бъде нормален мъж.

 

 

Чети и: Пенисът се смалява с годините

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка