Няколко съвета за добра целувка

 

Подлудете любимия си човек с устни

 

 

Добрата целувка е катализатор на страстта и желанието. Целувате ли се? А знаете ли как да го правите? Днес ще ви дадем няколко съвета, за да се превърнете в добри целувачи. Те могат да се основата, на която да стъпите, за да дадете воля на фантазията си и така да се превърнете във виртуози за изкуството на възпламеняващите устни.

 

 

1. Целувката не значи просто да си долепите устните. За да възбудите партньора си по-силно е нужно докато го правите да не оставяте ръцете си да бездействат. Използвайте ги, за да галите любимия си човек. Милвайте гърба, гърдите, спуснете се по бедрата - това са все докосвания, които носят възбуда. Можете да сте и още по-смели – по някое време да стигнете и до гениталиите. Следете езика на тялото на другия, във всеки един момент -  то ще ви казва дали сте на прав път или напротив!

 

 

Има и друга зона, която не е за пренебрегване докато се целувате - косата. Милвайте я, разрошвайте, масажирайте нейната основа. Има много хора, които могат да се побъркат от възбуда именно чрез масаж там.

 

 

 

 

2. Контрастът подлудява. Сменяйте темпото и вида на ласките. Така след страстната целувка дарете другия с леко докосване на устните. Влажна целувка със задълбаващ език, а след нея ласки по бузките, след това леко захапване на устни и т.н. Последователността и вида на целувките са според личните ви предпочитания.

 

 

3. Устата, както и цялото тяло може да бъде разделена на ерогенни зони. Въздействайте умело върху желаната, умело водейки другия към полуда.

 

 


4. По време не целувката добър ефект има лекото захапване и засмукване на долната устна. Ако през това време другият прави същото с горната ви – желаният ефект ще дойде много бързо. И не забравяйте – никаква агресия!

 

 

5. Милвайте любимия като морска вълна нека след силните да дойдат по-нежните и едва доловими допири.

 

 

Чети и: 7 причини за женските лъжи

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка