Каква е жената в леглото според любимия ѝ плод

 

За момичетата, овошките секса

 

 

Учени от САЩ провели изследване, за да установят каква е връзката между сексуалната активност на човека и това, което той яде. Особено интересна е частта с плодовете и женската сексуалност. Участничките в проучването е трябвало да си изберат един плод от кошницата пред тях. Специалистите смятат, че предпочитанията на жените могат да издадат сексуалния им темперамент.

 

 

Ананас. Това е най-моногамната жена. Тя живее не със сърцето, а с ума си. Често е студена и е трудно да се доберете до нея, но успеете ли ще бъдете поразени от богатия вътрешен свят на вашата избраница. Тя е жена-загадка и няма да е преувеличено да я определим по този начин.

 

 

Банан. Ранима и чувствителна натура. В живота си тя имат доста мъже.Много е чаровна, но и доста самокритична. Най-добре не рискувайте да ѝ посочите нейните недостатъци. Ако го направите ще се превърнете в най-големия ѝ враг.

 

 

 

 

Ябълки обичат твърдите, консервативни и праволинейни жени. В леглото те са като всички останали – няма да ви изненадат с нищо необичайно. Най-важното качество не тази жени е тяхната вярност.

 

 

Круши обичат женствените и обаятелни дами. Те винаги са център на внимание и не е лесно да бъдат спечелени. Тези жени не са хапка за ревнива уста.

 

 

Грозде харесват момичета, които не обичат самотата. Те са привлекателни и са свикнали да живеят живота си на макс. Рядко заспиват без някого до себе си. С тях винаги е весело и интересно. Тези жени имат едно много важно изискване към партньора си – той трябва да може постоянно да ги изненадва.

 

 

Чети и: Как бракът влияе на килограмите?

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка