Секс със завързани очи

 

Едно горещо и различно преживяване

 

 

Представете си,  че не виждате нищо, само усещания, които водят телата ви. Това е сексът със завързани очи. Различен от традиционните ви ласки и отличен вариант за разнообразяване на половия ви живот.

 

 

Много хора смятат, че ако очите на партньора са завързани по време на сексуалния акт, то интимната близост между партньорите няма да се получи. За това този вид забавление не се препоръчва за двойки, които са заедно от скоро. Нужно е да познаваш тялото на другия като музикален инструмент, на който да  можеш да свириш и със затворени очи.

 

 

Нкяои смятат, че сексът със затворени очи е много по-страстен от традиционния, но и тук всичко е дълбоко субективно. За да се отдадете на усещанията трябва да сте способни да се освободите от задръжки притеснения и комплекси. Бъдете готови да се предадете на фантазиите и въображението си. Не забравяйте, че да сте със завързани очи, не означава, че не можете да разговаряте. Споделяйте желанията си, показвайте усещанията си и напътствайте другия.

 

 

 

 

Ще се възбудите от неизвестното – не знаете какво е намислил другият, към коя част от вашето тяло се насочва. Целувайте се и не губете контакта на телата си. Понеже всичко е доброволно, нищо няма да ви попречи ако решите да свалите превръзките. Може да го направите във всеки един момент. Ако усетите, че това не е вашето удоволствие - освободете очите си и потърсите друго забавление в спалнята. Важното е никога да не спирате с експериментите, за да не се оставите еднообразието и рутината да гипсират връзката ви.

 

 

Чети и: Няколко идеи за след секс

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка