Домакинската работа сплотява връзката

 

Мъжът трябва да помага със загриженост в домашните задължения

 

 

Домакинската работа не е само за жените! Следвайте този принципи и ще се радвате на здрава връзка. Поредното изследване на въпроса показва, че има зависимост между отношенията в една двойка и домашната работа:

 

 

"Дамите възприемат домакинската работа (пране, да заведеш децата на училище) по по- различен начин от господата. Ако ти като мъж ги приемаш като рутинни задължения, с които трябва да се справиш, то тя гледа на тях като грижа за хората, които са ѝ скъпи” , това коментира Ерин Холмс, психоложка, автор поредното изследване по вечната тема.

 

 

За да бъде по-щастлива партньорката трябва да любимият ѝ да помага повече в домакинските задължения. Това той не трябва да прави като по принуда, а да се забелязва истинска загриженост за дома.

 

 

Съвместният принос за домашната работа е едно от 5-те най-важни условия, за изграждането на една здрава връзка. Това сочи изследване публикувано в "Journal of Social and Personal Relationships".

 

 

Ако пък си нямате никой, нямате и проблеми. Това, разбира се, в кръга на шегата. Човек е социално същество и не може да бъде сам. Можете да потърсите сродна душа нашата безплатна платформа за запознанства. Регистрирайте се и дайте шанс на късмет си да ви покаже, точно вашия човек!

 

 

Чети и: Откриха причините за съпружеската изневяра

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка