За смисъла на целувките

 

Не щадете ласките си към любимия човек

 

 

Човек се целува през целия си живот - някой по-често,  други по-рядко. Няма човек, който никога да не го е правил поне веднъж. С помощта на устните си можем да се обясним в любов, да благословим някого, да го утешим, благодарим или дадем подкрепа в тежък момент. С целувка се сдобряваме след поредната караница, така показваме нежност или загриженост.

 

 

Целувката е страхотно "хапче антистрес", помага ни да свалим напрежението и да се чувстваме по-щаслтливи. Любителите на тази ласки са по-големи оптимисти и имат по-успешни взаимоотношения с партньора си, отколкото тези, които подценяват магията на целувката.

 

 

 

 

Целуването е средство за постигане на по-интимни отношения. Обикновено сексът започва с целувка, но обратното не е вярно. С помощта на целувката можете да разберете много лесно дали си подхождате с някого. Когато двама души се целуват, те позволяват на душите си да общуват. Когато целувката ви "горчи", значи химията между вас просто я няма.

 

 

Чети и: Целувката ни казва много

 

 

Целувката е най-доброто средство за помирение. Всяка двойка си има трудни мигове и може да стигне до конфликти. Най-лесно ще изгладите проблемите не с думи, с тях рискувате да нажежите още повече ситуацията. Пробвайте с целувка, ще се изненадате от вълшебната ѝ сила. Тя може да каже много повече от хиляди слова.

 

 

Добрата целувка е предпоставка за страхотен секс. Ако искате да сте добри любовници, трябва да се целувате виртуозно, а за това не е нужна само теория – наблегнете на практиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка