За няколко женски грешки в секса

 

Как да се предпазите от излишните спънки по пътя на удоволствието

 

 

Нито мъжете, нито жените са застраховани от грешки в секса. Тук ще се спрем на тези, които допускат дамите. Те много често се явяват причина за недоразбиране и проблем във взаимоотношенията с любимия човек. Независимо от това колко много информация за секса има, някои момичета излишно страдат от проблеми, които лесно могат да бъдат избегнати.

 

 

1. Бъдете готови за промяна в сценария даже и в "костюма"

 

Използваме малко кинаджийска терминология, която е много подходяща за случая. Тя е облякла своето най-секси бельо. Страстите се разгорещяват. Любимият ѝ, решава да е малко по- груб и разкъсва дантелата. Тя се ядосва, защото е дала много пари за марково бельо, което вече става само за боклука. Същата емоция може да предизвика и случайно повредената закопчалка.

 

 

Не допускайте такава дреболия да смачка желанието и радостта ви от секса. За това ви посъветвахме да преглътнете всякакви промени в сценария за нощта както и евентуални повреди в реквизита.

 

 

2. Преодолейте комплексите си

 

Много дами са толкова стегнати от някакви свои комплекси, че така и не успяват да се отпуснат и да преживеят истинската наслада от секса. Ако решите да ви е сложно, много мисли ще могат да ви минат през главата: "Той ще види целулита на бедрата ми и гънките на корема ми, за това пред него в тази поза няма да застана!" и още хиляди подобни мисли могат да ви хрумнат. Така сами ще вгорчите сексуалния си живот. Не е ли по-добре да се оставите на желанието и страстта да ви води? Мъжът ви харесва такава каквато сте, видно е, че ви желае, не разваляйте емоцията!

 

 

 

 

3. Не прекалявайте с ароматите

 

Тя има страхотен парфюм, нов е и модерен, няма как да не го сложи преди срещата си. Добре, но трябва ли да се къпе в него? Мярката при парфюма е много важна. Не прекалявайте! Особено ако не сте убедени във вкуса на любимия си. Ароматите се възприемат много субективно, за това не невъзможно, вместо да го привлечете да го отблъснете от себе си. Естественият аромат на изкъпаното ви тяло може да бъде достатъчно възбуждащ, без да се налага да се обливате с много аромати.

 

 

4. За какво да си говорим?

 

Ако сте стигнали до секса, май ще е най- добре да си говорите за него. Приказките за работния ден, икономическата криза и други подобни нямат място тук и сега. Да напомним ли, че за нищо не света не трябва да сравнявате сегашния си с бившия приятел?

 

Добре е да се отпуснете и спокойно да говорите за сексуалните си предпочитания. Недейте да лежите само на надеждата, че той ще отгатне сам, какво ви харесва най-много. Можете да обсъдите и някои по-палави и смели идеи. Не се смейте на предложенията на другия ако не искате да убиете желанието му.

 

 

5. Не забравяйте ласките по гениталиите му

 

Вярно е, че мъжете стигат до оргазъм много по-лесно от жените. Теоретично, даже не е нужно да бъде стимулирани допълнително. Мислейки по този начин, много дами пренебрегват ласките по интимните части на партньора си. А той обича да бъде гален там, както и оралната любов. 

 

 

Чети и: Сестрите-проститутки Fokkens се пенсионираха

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка