Мислите за бившата пречат на оръдието

 

За да няма проблеми с достойнството - радвайте се на мига

 

 

Внимавайте какво си мислите! Благодарение на холандски учени разбираме, че помислите за бившето гадже, пречат не пениса да достигне пълните си размери при ерекция. Този проблем може да се окаже по-сериозен при онези мъже, които поначало нямат много голямо достойнство.  Резултатите от изследването бяха публикувани в "The Archives of Sexual Behavior".

 

 

Учените поставили специални датчици върху пенисите на участниците в експеримента. Те трябвало да измерват размерите на пениса. Доброволците били помолени да се сетят за най-страстния секс, който някога са правили. След това им показали филм за възрастни. Изненадата дошла от резултата, че докато мислели за миналото сексуално преживяване, половият им орган бил с по-малка обиколка, отколкото в случаите, когато съзнанието им не било обременено с минало преживяване.

 

 

"Милите ти за предишен сексуален опит не могат да те направят по-добър любовник. Причината е в това, че спомените заемат цялото ти внимание и като резултат, на лежащото пред тебе момиче не му остава никакъв ресурс", коментира резултатите Жан Ван Ланквелд, ръководител на екипа провел проучването.

 

 

Чети и: За няколко женски грешки в секса

 

 

Съветът, даден от специалиста за справяне с тази ситуация е да се радвате и наслаждавате на момента. Не си губи времето да си мислиш кога как е било. Поеми удоволствието, което настоящият миг ти предоставя. Ако все пак мислиш, че имаш леки проблеми с възбудата и можеш много по-добре, пробвай да засилиш присъствието на риба на трапезата си. В тази насока много ще ти помогне употребата на Омега 3 мастни киселини.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка