Как да намериш сродна душа?

 

Някъде те чака твоето друго "Аз"

 

 

Сродна душа не значи гадже, а някой като теб. Това е човек, който се интересува от същите нещата, които те вълнуват и няма да е пресилено да го определим като твоето друго "Аз". Имаш ли нужда от това? При положителен отговор, ти предлагаме няколко начина, за да намериш каквото търсиш.

 

 

Членувай в някой клуб, където да упражняваш хобито си ако имаш такова. Не е нужно да е някакво скъпи или снобско място. Може да пробваш и друго - научи нещо ново! Това може да е чужд език, някаква специалност или пък нещо подобно. А какво ще кажеш за салса уроци?

 

 

Трябва да намериш група, която споделя твоите интереси, като чисто статистически ти препоръчваме да е съставена от поне 8 човека.

 

 

Влез във форма. Поддържаната фигура привлича погледите. Фитнесът ще ти помогне да изглеждаш и да се чувстваш по-добре и часовете във залата или диетите, никога няма да са ти излишни. Това е най-тежката стъпка от всички, но ако имаш ясна мотивация – ще успееш!

 

 

Излизай поне петък вечер! Бар, дискотека, клуб – варианти колкото искаш. За компания може да послужат, както колеги, така и приятели. А може да излезеш и самосиндикално, но това не е за всеки. Все ще намериш някой познат или приятелка, които да ти препоръчат актуалните или готини заведения и партита ако не ги знаеш.

 

 

Спазвай тези правила, за да помогнеш на Съдбата да ти посочи твоята сродна душа. За да я намериш трябва да я търсиш, но това не пречи и тя сама да те открие. Опитай късмета си в нашата социална платформа - регистрирай се и се забавлявай в tochka.bg!

 

 

Чети и: За любовта и SMS-те

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка