За предимствата на връзката от разстояние

 

Мнозина я зачеркват, но дистанционната връзка е модерна

 

 

Има ли бъдеще връзката от разстояние? Ако решим можем да извадим достатъчно аргументи както за положителния, така и за отрицателния отговор. Няма да отречем, че любовта от дистанция иска жертви и не е по силите на всяка двойка. Но нека гледаме с оптимизъм и да открием най-големите плюсове на връзката от разстояние.

 

 

1.Очакване

 

Когато имате дистанционна връзка всяка среща за вас е като Нова година. Броите дните до дата, радвате се как се стопяват, докато се стигне до заветния миг. Срещата ви е много по-дългоочаквана и трепетна,  отколкото при двойките, които живеят в един и същи град.

 

 

2. Положителната страна на половинката

 

След като не сте заедно постоянно, логично е да не можете да опознаете напълно другия, Бъдете сигурни, че не сте видели лошата страна на партньора си. Обикновено нямате време за това, защото все още най-вероятно изживявате бонбонено-празничния етап на вашата връзка. Така, благодарение на разстоянието, не сте изброили всички минуси на другия, което ви позволява да се носите на розовите облаци.

 

 

 

 

3. Страстта гори по-дълго

 

Двойките, които могат да се срещат нормално, се сблъскват много по-рано с потушения огън на чувствата, отколкото разделените влюбени. Те лудо се желаят един друг и нямат търпение да изпият всяка капка страст, която им предоставя срещата.

 

 

4. Повече естетика в отношенията

 

Луксът на редките контакти между партньорите ги кара да бъдат по-суетни. Всяка нова среща, като вълнение и нагласа напомня на първата. И двамата полагат повече грижи за външния вид – прическа, облекло, дрехи. Всеки път искате да изненадате другия, като го поразите отново и колкото се може по-силно. Срещите на разделената двойка разбираемо и очаквано са и по-романтични.

 

 

Чети и: Как да намериш сродна душа?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка