Колко секс ни е нужен?

 

С годините нормално идва разреждането на сеансите

 

 

Качеството на сексуалния живот на всеки от нас зависи от редица обективни и субективни фактори. На всеки, май се е случвало да се зачуди дали го прави достатъчно често или нещо не е наред. Някой може ли да каже колко често е добре да го правим?

 

 

Сексолозите смятат, че 3-4 пъти в седмицата е оптималният вариант за добър сексуален живот. От друга страна, колкото по-дълго една двойка е заедно, толкова по-рядко започва да се случва размяната на интимни ласки, което е напълно в рамките на нормалното. В такъв случай, няма да се изненадаме ако се окаже, че е настъпило разминаване в сексуалните часовници на партньорите. Какво ще рече това – когато единият от двойката иска – другият няма желание за секс и обратно.

 

 

Ако изпаднете в такава ситуация, има различни начини да излезете от затруднението. За целта помага всяко разчупване на стереотипа – пробвайте различни пози, места, нови аромати. Изненадвайте другия, но не си искайте секс директно – носете секси бельо, използвайте предизвикателни пози и движения.

 

 

Добре е да напомним, че сексът е здраве и лекува. Ако искате да живеете дълго и да се радвате на добро здраве използвайте сексуалната панацея. Правете го поне веднъж седмично и личният ви лекар ще забрави за вас.

 

 

Чети и: За предимствата на връзката от разстояние

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка