В спалнята на Батман

 

Тайван- една далечна и екзотична страна

 

 

Намираме се във времена, когато сякаш е модерно да се посещават такива дестинации. Причините за популярността на Тайван, не са само природата, храната или обслужването. Все по-често тази посока се избира и заради отличните условия за секс туризъм в страната.

 

Там проституцията е легален бизнес, а луксозните хотели, предлагащи стаи почасово се радват на голяма популярност.

 

Ако искате, можем да хвърлим едно око във втория по големина град в страната – Гаосюн. Ех, че хубаво име, нали? Тук има много забележителности, но ние ще ги прескочим, само да ви представим едно забележително място – Хотел Eden.

 

Тук ще се похвалят, че всяка стая е различна, но е добре да повярвате, защото наистина е така. На разположение на гостите са 46 апартамента, всески със свой уникален дизайн. Можете да избирате, между мода, свят, природа и фантастика. Има даже спална „Батман”. Малко е вероятно да не си харесате нещо.

 

В хотел Eden се заплаща на час. За 3-4 часа, например ще ви стигнат 60 долара. Посетители на хотела са не само жадни за секс туристи, много от местните също го посещават. Идват и младежи, коинямат място за срещи са гаджето.

 

А тук, можеш да се отдадеш на удоволствието в условията не безупречен лукс.

 

Можете да разгледате снимките на някой от стаите. Ще откриете и огромни фалоси, гърди по стените и друга кичозна орнаментика, но и откритието, че всяка стая е уникална, както и целият Тайван.

 

 

Още G-Точка